Subscribe News Feed Subscribe Comments

Ganses nanses...?

Aquest dimarts, el Jordi, el Roger i jo vam sortir fins al Castell  de les Dames, a la part de dalt, tot i que hi havien uns núvols amenaçadors que rondaven per la zona.

Després d'una caminadeta entre arbustos humits, arribem al sector. Ens calcem els peus de gat i comencem a escalar una mica. Entre els tres vam fer 2xf 6b, Titanium 6b, Nanses ganses 6b+, El primi 7b i Esclatasangs 7b. Per la meva part vaig encadenar al segon pegue Nanses ganses 6b+, al primer Titanium 6b i vaig provar 2xf 6b que em vaig "empixar" una mica i la vaig deixar pel pròxim dia, i també vaig provar Esclatasangs 7b, els primers 17 metres es deixen fer bastant bé, però hi ha un pas que no em va sortir, a veure si el pròxim dia la puc tornar a provar i veure la part de dalt de la via com és. El Roger va encadenar tot el que va provar..... quasi com sempre!!! 



Ah!! Els núvols amenaçadors que hi havien rondant van fer un parell de descarregues però ens van deixar escalar.



Avui hi ha poques fotos per triar ja que la majoria les vam fer amb la càmera del Roger.

Corda a Savassona...

Aquest dilluns a la tarda vam anar una estona a Savassona, amb la corda i el matalàs.





En arribam ens vam dirigir al Dau i abans de començar amb la corda, vam fer una mica de bloc molt suau. Després vam provar les tres vies d'una cara del Dau, els noms i els graus de les vies no els sé i per posar qualsevol vajanada, val més no dir res!!





Les tres vies al principi són bastant explosives però els últims passos es fan molt més suaus, a mi se'm va resistir l'entrada de la via de l'esquerra, però les demés les vaig encadenar.





Quant portàvem una estona, va arribar la Carme i també es va calçar els gats, varem estar provant alguna cosa però sobretot amb la calma.



A l'ombra que fa calor!

Avui m'ha tocat triar a mion volia anar a escalar, després de pensar uns quants llocs, m'he decidit i hem anat al Castell de les Dames, una magnífica elecció.



El lloc és molt maco: té un bon peu de via, vies d'entre 15-20 metres, un tipus d'escalada força atlètica i el més important ara que ve la calor: hi toca l'ombra.



Avui hem fet un total de 4 vies: la primera no te nom 6a+, Esquellot 6b, Ganàpia 6c+ i My moflets 7c. El Roger ha intentat encadenar My moflets però quant ja havia superat el pas complicat "ha tingut un petit làpsus" i ha caigut arriban a l'última xapa abans de la reunió, una llàstima per que ja la tenia! El pròxim dia cau!. L'Eli ha provat dos cops el 6a+, una mica lluny però de mica en mica....! Segur que si continua provant agafarà molta més confiança. 
Per acabar, per a mi ha sigut un dia molt complet, he encadenat el 6a+, Esquellot 6b i Ganàpia 6c+ al segon pegue. 






Amb tranquil·litat

Aquesta tarda com que teniem una estona lliure, hem decidit anar a Collsuspina. En arribar al "pàrquing" ens ha sorprés una mica la quantitat de cotxes que es poden ficar en un espai tant petit, però hem tingut sort i marxaven un parell de cotxes, així que per sort hi hem capigut.



Per la meva part he fet un total de tres vies: Puta V+, Edu free 6a i Strof 6b. Per part de l'Eli ha estat provant Puta V+, tot i no tenir el dia la cosa ha anat bastant bé, segur que el pròxim dia ho farà molt millor i segur que jo també perquè tela el que m'ha costat obrir Strof 6b, hi havia un pas des d'un bidit amb esquerra, has de creuar a una fisura pinçada amb dreta, remuntar peus i tirar amunt, esperem que el pròxim dia que hi tornem la cosa se'ns doni millor.  
 

Ole con la musiquilla!!!

Aquest dilluns a la tarda, aprofitant que el sol ja comença a amagar-se bastant tard, vam fer una escapada a Collsuspina amb el Roger i el Jordi.



Només arribar, ens van posar una mica de musiqueta per alegrar-nos la tarda (pel meu gust musical, no era la millor, però jo no era el que portava la ràdio portatil...). 



Vem fer un total de 4 vies: L'esquirol 6a, Ocellets 6b, Los 3 peques 6c i Tendonitis aguda 7a. Per la meva part, vaig encadenar al tercer pegue, Los 3 peques 6c i les altres vies vaig arribar a reunió anant de primer però no les vaig arribar a encadenar al primer pegue. Pel que fa a Tendonitis aguda 7a no la vaig arribar a provar, una llàstima per que es veia una via molt guapa. Ja tinc un lloc molt a prop on tinc alguna excusa per tornar-hi anar.  






Tornem a Monserrat!

Aquest dimarts, després d'uns quants dies sense poder coincidir amb el Roger, avui hem anat a Monserrat, a la cara nord, concretamanet al Totxu del rastut.




Al Totxu hem estat fent tres vies, un V, V+ i per últim un 6a+. L'Eli ha estat provant una via d'aquestes tres i per la meva part les he pujat totes de primer, en l'última via hi ha hagut un pas que m'ha costat una mica, però pel demé,s força bé. Tot i que el primer dia que vaig anar a Monserrat em va costar molt mourem, avui m'ha donat la sensació que la cosa va millorant de mica en mica.



Per acabar, ens em trobat amb l'Uri, en un sector nou que hi ha just al costat. Aquí el Roger a encadenat un 6b+ i jo l'he provat de Tope-Rope: primers metres amb bones mans, al mig de la via un creuament una mica finet i despres sortida en diedre. Possiblement d'aquí un temps la pugui encadenar, però ara per ara.... no hi ha pressa!! 



 
Esbaiola't | TNB