Subscribe News Feed Subscribe Comments

Molt fred a la Bonaigua

És dissabte al matí, ens despertem super d'hora, tenim pensat anar a caminar una miqueta fins al llac del Gerber. Són les 8 del matí i ens enfilem cap al Port de la Bonaigua, comença a fer molt fred i esta força "tapadot". Arribem al pàrquing i deixem el cotxe, només baixar del cotxe ens mirem i fem un cop de cap, fa moooolt fred, últimament ha fet calor encara i estar a 2 ºC, no és molt agradable, tot i això decidim pujar.

Fins al primer "llac" és relativament molt fàcil ascendir i és força ràpid, tot i que ens hem entretingut mil cops a mirar les vistes, el paissatge i la carretera, amb mitja horeta hi som. Parem una mica i tirem unes fotos.

Continuem pujant, i mica en mica comencen a caure gotes, però continuem amunt, fins que comencen a caure les primeres volves que són les culpables de que fem mitja volta i tornem cap a casa.



Tot baixant, agafem gana així que parem un altre cop al primer llac, allà tot i el fred i que borrufa una mica, hi trobem els primers visitants, n'hi ha que són més valents que nosaltres i continuen amunt i d'altres en arribar al primer llac es pensen que ja han vist el Gerber (és el tercer!!!). Havent esmorzat, acabem d'arribar fins al cotxe, tot i que no hem fet ni la meitat del que volíem fer, marxem cap a casa amb un regust amarg per culpa del temps.
 
Esbaiola't | TNB