Subscribe News Feed Subscribe Comments

Corda a Savassona...

Aquest dilluns a la tarda vam anar una estona a Savassona, amb la corda i el matalàs.





En arribam ens vam dirigir al Dau i abans de començar amb la corda, vam fer una mica de bloc molt suau. Després vam provar les tres vies d'una cara del Dau, els noms i els graus de les vies no els sé i per posar qualsevol vajanada, val més no dir res!!





Les tres vies al principi són bastant explosives però els últims passos es fan molt més suaus, a mi se'm va resistir l'entrada de la via de l'esquerra, però les demés les vaig encadenar.





Quant portàvem una estona, va arribar la Carme i també es va calçar els gats, varem estar provant alguna cosa però sobretot amb la calma.



3 comentaris:

K. ha dit...

Aqui tienes los grados:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/5ZOmnby3xpVTyp-Z5hrZMA

Saludos

Toni i Eli ha dit...

Moltes gràcies!!

Ferran Guerrero ha dit...

Hola, soc el Ferran ara he vist la entrada, a veure si recordo els noms.

D'esquerra a dreta, La Ecologica 7b (la que va per els romos, molt recomanable i guapa), La Biologica 7a/a+ (es van trencar cantos i més o menys per aquí), les dos següents les vam obrir en Marcel Gerrel i jo, la del mig es diu e El Roure 6b+ ( més o menys, la entrada es lo difícil) i la de la cantonada dreta si mal no recordo crec que es diu La Aresta del Dau 6c (no recordo gaire el nom que li varem posa, ho dec tenir apuntat a la llibreta).

Doncs ja ens veurem, ciao

 
Esbaiola't | TNB