Subscribe News Feed Subscribe Comments

Calders (Cargolaire)

Aquesta setmana, com les últimes setmanes i els últims dimarts hem quedat amb el Roger i la Carme per anar a escalar una mica. Hem intentat quedar una mica més d'hora que els últims dies i ho hem aconseguit. A les 2 estavem a Cal Ferrer intentant de fer entrar les maletes i les cordes en el "super" Corsita de la Carme (cosa que no resulta gens fàcil!! jeje). Avui també ens ha acompanyat el Nyoc.

El lloc triat per anar a escalar a sigut Calders, la zona del Cargolaire. L'Eli i jo haviem estat a la zona de sota, que es la dels Desploms, així que ens ha anat bé per conèixer una altra zona. El lloc està molt bé, tranquil i amb bona gent.

Hem començat a fer alguna via i al cap d'una estona ha arribat l'Uri, una amic del Roger i la Carme. Avui no m'ha quedat gaire clar el nom n'hi el grau de les vies, aíxí que val més no dir-ne res per no dir cap bestiesa. En total hem fet 4 vies, de les quals dues eren assequibles, una altra una mica més complicada perquè començava a picar una mica i l'altra per a mi era massa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei!!
fa gràcia això de llegir i veure fotos del què s'ha fet (Abans només em tocava a mi..);-)

però això de posar-se amb el corsita.. tindrà penalització!!!

ens veiem! bé, de fet, a partir de la setmana que ve ho tindré xungo els dimarts.. em sembla que llavors em tocarà llegir el què vosaltres heu fet (sense mi...;-( )

ens veiem pel plafó doncs..vagi bé!

Toni i Eli ha dit...

"Té lo seu" ficar els trastos a dins del corsita!!jajaja

Esperem que la penalització no sigui deixar-nos a mig camí i fer-nos arribar a peu!!

Molta sort amb la feina!!

Ens veiem al plafó

 
Esbaiola't | TNB