Subscribe News Feed Subscribe Comments

Sortida a Calders (desploms)

El dimarts passat el temps ens va jugar una mala passada i no vàrem poder sortir a escalar, però aquesta setmana tot i que les previsions metereològiques no eren favorables, hem pogut anar a fer una mica d'escalada en roca.

Al voltant de les 14:30 hem quedat amb el Roger i la Carme a Cal Ferrer per anar a algun sector d'escalada, donat que el temps ens estava donant una treva però que no sabíem quanta estona ho faria em decidit anar a Calders, al sector de baix (desploms); ja que si plou allà estarem una mica més arresserats.

És un lloc tranquil; encara que per ser un dia entre setmana, hi havia força gent.

Un cop arribem al pàrquing agafem tots els "trastos", pobre cotxe va carregat fins dalt!!
En Roger i la Carme obren camí, per accedir al sector hi ha un camí molt i molt empinat, per poder arribar fins a baix t'has d'ajudar amb unes cordes que s0hi van instal·lar.

Un cop hem arribat i ens hem instal·lat hem comesat a escalar. En total "hem" obert 5 vies, de les quals 4 les ha obert el Roger i l'altra la Carme (avui me escaquejat una mica), però de mica en mica he d'anar millorant i treure'm la por d'obrir una via. De tota manera em apurat fins a última hora i hem marxat que ja quasi era fosc.


Per altra banda, cal dir que avui han sortit bones fotografies, tot i que en un principi el flaix no funcionava i al final s'han acabat les piles!! Aquí us en deixem una mostra.


Qui deu ser???

La Carme

El Toni apurant l'última escalada

El Roger

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bè aquestes fotos! Dimarts que ve ho tornem a repetir. I el pròxim cop ja tiraré alguna foto, a veure si enganxo l'Eli.
Adeu esbaiolats!

 
Esbaiola't | TNB