Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tour ràpid per Sant Joan

Torna a ser dimarts i això vol dir que tenim més temps per poder sortir a escalar fora; tot i això avui hi hagut dues coses diferents als altres dimarts: la Carme no ha vingut amb nosaltres perquè treballa (però tranquil·la Carme que et mantindrem informada de totes les nostres sortides i et farem dentetes, jeje!!) i l'altra és que avui hem deixat les cordes a casa i hem rescatat els matalassos!! Després de dies i dies sense fer bloc a l'aire lliure avui hi hem tornat.

A les 12 han quedat el Roger, el Toni i el Nyoc a Olost i han vingut cap a Manresa; allà ens hem trobat els quatre i hem agafat el cotxe del Roger per anar cap Sant Joan de Vilatorrada. De seguida que hem arribat hem agafat els matalassos i hem anat a fer el primer bloc per escalfar; al sector del dipòsit. Un cop hem escalfat, hem anat just al cantó d'aquest bloc (a les Bessones), allà hem agafat una bona gana, ja que hi hem estat força estona provant de fer una travessa, i unes quantes sortides. La veritat és que en aquest bloc ens n'hem sortit força bé i hem disfrutat molt!

Un cop agafada la gana, hem tornat al cotxe i ens hem menjat els entrepans.

Després de dinar, hem fet una mica de "visita" per la part esquerra del dipòsit (Cementiri, Xapata, Pessebre...), però per falta de llum i temps hem decidit acabar d'aprofitar la tarda al secor de sobre el dipòsit. Allà hem provat uns sostres i un parell de sortides que hem tret força ràpid. A continuació hem seguit el camí i hem anat al secor on hi ha el Dau, l'Autobús i el Submarí. Aquí ens hem dividit una mica i cadascú ha fet el que ha pogut dins de les seves possibilitats. El Roger s'ha tret dues espinetes!! Ha tret dos blocs: un a l'Autobús i l'altre al Dau a la primera!! El Toni ha estat provant al bloc del Submarí, ha tret la sortida de l'esperó però no l'ha pogut continuar fins dalt i jo ni l'he provat per por a baixar després del bloc!! (S'ha de baixar per un arbre ple de cordes!!) Al Dau, el Toni ha tret la travessa sencera i alguna sortida fàcil, i jo he tret alguna sortida fen trampes!! (Però no ho diugeu a ningú, ehh!!).

Llàstima que de seguida s'ha fet fosc i no hem pogut continuar escalant, així que per acabar d'aprofitar la llum que quedava hem anat a conèixer una mica els altres blocs que hi ha pel sector.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

vaia.. ja veig que a la primera que em despisto..aneu a St.Joan sense mi!.. Aviat farà un any que no hi vaig..potser s'han mogut els blocs de lloc i tot! ;-)
Doncs res, felicitats pels pegues, les fotos i el reportatge!
ens veiem!

Anònim ha dit...

bloqueros!!!!

Toni i Eli ha dit...

Carme: No sé s'hi s'han mogut de lloc o no, però la roca rasca que dona gust!!
Nosaltres no hi havíem estat mai i la veritat és que està molt bé. A veure si algun dia hi podem anar tots junts!
Ens veiem!

Toni i Eli ha dit...

Manya!!! Enhorabona per la troballa que heu fet! A veure quin dia ens ensenyes els blocs!! ens veiem!

Anònim ha dit...

Aquest títol em sona. Molt bè asbaiolats, un altre dimarts per imortalitzar. Et vem trobar a faltar Carme(jo més esclar).

Salut!

Anònim ha dit...

quan aguem pogut saber mes del sector i tinguem permis ja us nirem fen saber ogon son,una pista:estan molt aprop de casa,pero molt!

 
Esbaiola't | TNB