Subscribe News Feed Subscribe Comments

Quant t'escalfa el sol!

Avui hem començat els nostres 5 dies de vacances de Nadal, així que com que hem pujat a Esterri d'Àneu ens hem parat a Sant Julià de Cerdanyola per escalar una mica amb corda, ja que feia bastants dies que en teniem ganes.

Quant hem sortit al carrer de bon matí ens pensavem que hauríem de canviar de plans perque feia una "rasca" que tela marinera, però les ganes han pogut més que la frescor que feia.

Després d'esmorzar una mica hem carregat els "trastos" i ens hem anat cap a la zona de les Esposes. Pel camí anavem mirant la temparetura exterior que marcava el cotxe amb esperances de que de mica en mica l'ambient s'anés escalfant, però res de res, continuàvem amb el mateix fred, un quilòmetre abans d'arribar a la zona dle sector el termòmetre marcava -3 ºC!!

Hem arribat al pàrquing que hi ha just a sota de la paret d'escalada. Hem agafat el corriol per accedir a les vies amb la satisfacció que el sol començava a escalfar de valent i la temperatura ja era positiva.

Per començar, tant l'Eli com jo hem fet Doricta 6a, que està situada a les primeras vies que es troben, aquesta a l'Eli li ha costat una mica, però finalment l'ha tret després d'uns quants intents, així que ha decidit agafar el gri-gri i assegurar-me. Aprofitant que teniem temps per endavant i tota la tranquil·litat, m'he decidit a anar a provar unes vies que tenia en ment: L'heura V+, El Pi 6a+, Pepi no yes V+ i per acabar e fet Pepi yes 6b.
Ha sigut un bon matí, en que he tret unes vies que tenia moltes ganes de fer!! Pel pròxim dia m'han quedat un parell de vies que espero que no tardi massa en treure. L'Eli s'ha dedicat a fer unes quantes fotos per la zona i també quant jo estava escalant.

Aquí hi ha el resultat:

 
Esbaiola't | TNB