Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tanga vermell i L'enemic

Aquí deixo un vídeo d'ahir a la tarda:



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sento dir-te que l'Enemic no comença aquí, el seu inici es més cap a la esquerra de una presa molt bona que es clava i el primer pas es el difícil quant has de llençar amb la ma dreta al forat lateral de dalt.

Crec que ha sigut una confussió, quant el provis ja hi veuras la diferéncia.

Salut

Xevi

Toni i Eli ha dit...

Hola Xevi. Potser sí que tens raó, però amb els companys que he anat a escalar sempre l'hem fet així i és com me la van ensenyar. De totes maneres ja el provaré tal i com dius tu a veure si me'n surto. Moltes gràcies per la teva informació

Anònim ha dit...

En Xevi te raó i el tanga vermell tampoc és així

Jose.

Toni i Eli ha dit...

Hola a tots!!

Carai!! Pel que veig no n'encerto ni una. Tot s'ha de dir, que el bloc és una mica liós, perquè en tant poc espai hi ha bastantes vies.

A veure si algun dia puc esbrinar com són tots aquests blocs que no són tal i com jo els conec.

Ens veiem!!

Roger ha dit...

Així què has fet? Necessitem un guia perquè això és per experts. Quan resolguis el croquis me'l passes.

Salut i escalar s'ha dit!

Toni i Eli ha dit...

Hola Roger! Com va tot? Pel que sembla hem creat noves línies a Savassona, ja que es veu que el que pensàvem que estava bé, no ho està. A veure si el pròxim dia que hi tornem aconseguim fer les vies ben fetes!!

Salut!!

Anònim ha dit...

Hola torno a ser jo en Xevi, no us ho prengueu malament, que no era la intenció, si hi aguessin ressenyes de Savassona aixo s'acabaria.

T'explico els croquis que jo tinc que els he vist al Ferran Guerrero i en Jordi Serra un dia que eren per allá.

T'ho dic de dretes a esquerra mirant la pedra.

El que fas tu no te nom i es 6a+, el següent a la esquerra es l'enemic 6c(sentat) i el de més a l'esquerra casi a tocar l'arbre i amb un canto que et fa una ferida al dit e Cartonillo 7a+, llavors desde aquest mateis i en travesia cap a la dreta i surtin per el que fas tu es diu Enemic public 6c+.

ja esta , que vagui be.

Deu

Xevi

Toni i Eli ha dit...

Molt bones Xevi!!

No es pas que m'ho agui pres malament, però em Savassona és el problema que hi ha, que no se sap del cert per on passen les vies i cadascú les fa diferents. No ets pas el primer que em diu que una via no es tal i com la faig i merci per explicar-me les vies.

Vagi bè

Ens veiem!!

 
Esbaiola't | TNB