Subscribe News Feed Subscribe Comments

Tranquil·litat a Savassona

Aquesta tarda, després de molt dies sense sortir a escalar, i encara més, sense anar a fer bloc, hem decidit anar fins a Savassona, l'Eli i jo.

En arribar, hem vist bastants cotxes i ens pensàvem que hi hauria força gent, però en arribar als blocs, no hi havia gairebé ningú. 



En primer lloc, ens hem dirigit al bloc del Gollum, un bloc que té unes quantes vies molt assequibles, perfecte per a l'Eli, que feia molts dies que no escalava. Em estat provant unes quantes línies, de les quals per la meva part n'he resolt varies i per la part de l'Eli, s'ha de dir que al principi l'hi ha costat una mica, però al final se n'ha sortit força bé.



Després de fumar-nos un cigarro, tenia ganes de tornar a provar Tanga vermell 6c, del bloc del Sapiens, així que cap allà. Despres d'un parell d'intents, l'he tret. Per acabar, tenia un línia que ja feia dies que la provava però encara no l'havia tret, L'enemic 6c, del bloc de les Bessones. Després d'una parell d'intents, l'he tret, això sí, la sortida m'ha costat molt i molt.





Una tarda genial, en la que ha reinat la tranquil·litat i una bona tarda d'escalada. 
 
Esbaiola't | TNB