Subscribe News Feed Subscribe Comments

Amb tranquil·litat

Aquesta tarda com que teniem una estona lliure, hem decidit anar a Collsuspina. En arribar al "pàrquing" ens ha sorprés una mica la quantitat de cotxes que es poden ficar en un espai tant petit, però hem tingut sort i marxaven un parell de cotxes, així que per sort hi hem capigut.



Per la meva part he fet un total de tres vies: Puta V+, Edu free 6a i Strof 6b. Per part de l'Eli ha estat provant Puta V+, tot i no tenir el dia la cosa ha anat bastant bé, segur que el pròxim dia ho farà molt millor i segur que jo també perquè tela el que m'ha costat obrir Strof 6b, hi havia un pas des d'un bidit amb esquerra, has de creuar a una fisura pinçada amb dreta, remuntar peus i tirar amunt, esperem que el pròxim dia que hi tornem la cosa se'ns doni millor.  
 

3 comentaris:

Carme ha dit...

Toni, el que parlavem ahir ja comença aquest dissabte!
a la pagina web ja surten totes les dates.
ens veiem!

Toni i Eli ha dit...

Merci Carme, avui també n'hem perlat amb el Roger. A veure si algún dia i podem anar... encara que sigui a treura el cap!!! jeje

Ens veiem!

mchesa ha dit...

hola!
m'heu demanat sobre Bagergue. Nosaltres vam anar l'estiu passat. El sector està molt a prop del poble, seguint el camí que hi ha darrera de l'esglèsia. Aquesta zona era una antiga escola d'escalada dels militars, pel que hi havia equipat una mica de tot, esportiva, via llarga, alguna via d'artifo. No vam trobar ressenyes, però si aneu, al primer hostal que hi ha arribant a Bagergue, demaneu pel David, que ès la persona que està restaurant i reequipant el que hi havia, us facilitarà informació. Nosaltres vam anar amb nens i només vam estar a les vies més fàcils i estaven equipades amb parabolts. salutacions!

 
Esbaiola't | TNB