Subscribe News Feed Subscribe Comments

Era Garona

El diumenge a la tarda vam anar a casa de l'Eli, a Esterri d'Àneu, al Pallars Sobirà.

Així que el dilluns pel matí vam decidir anar a Salardú, a la Val d'Aran, a uns 20 quilòmetres de Vielha. Com que nosaltres no coneixem gaires llocs on fer escalada en roca per la zona, vam decidir anar al poble que he mencionat anteriorment; allà hi ha un rocòdrom petitet: d'uns 10 metres d'alçada i uns 6 d'amplada; els responsables de l'instal·lació són l'Era Garona (un alberg) i una entitat d'excursionisme aranesa (de la qual no recordem el nom).

Vam arribar a les 11 del matí a Salardú i vam anar a preguntar si feia falta algun requeriment per practicar l'escalada; ens van dir que està obert a tothom, que tu et fas responsable del que et pugui passar i que t'has de dur el teu propi material.

Així que ens vam posar els arnés i els peus i vam començar a escalar. Les instal·lacions estan força bé, està pensat per a gent que no ha escalat gaire, perque les preses són bastant bones i hi ha un desplom que és molt suau; però per passar una bona estona està bé.

Cal dir que és l'únic rocòdrom que hi ha a la Val d'Àran, sense contar el del Palai de Gèu que és un búlder i està a Vielha.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé això d'esbaiolar-se!
Us felicito pel bloc i us animo ampliar-lo.

Salut!I escalar s'ha dit!

 
Esbaiola't | TNB