Subscribe News Feed Subscribe Comments

Les Esposes








Com vàrem fer uns dies enrera, hem tornat a anar a Sant Julià de Cerdanyola, al Sector de Les Esposes. Us explicarem una mica com s'hi accedeix per si hi voleu anar, primer de tot he d'agafar la carretera C-16 fins a Guardiola de Bergadà, un cop allà agafarem la sortida direcció la Pobla de Lillet i a la rotonda agafarem la sortida cap a Sant Julià de Cerdanyola, la carretera per accedir al poble (BV-4021) es força estreta i corvada, pujarem per aquesta fins arribar al quilòmetre 3, just després de passar l'ermita de les Esposes, hi trobarem al cantó de la carretera un espai per deixar el cotxe. El sector està pujant a mà esquerra. Ràpidament arribes a la zona d'escalada, abans però, hi ha un mapa amb indicacions de les vies, tot i que ara està una mica malmès per les pluges.
La millor època per anar a escalar és a la primavera i a la tardor.
Un cop dit això, explicarem com ens va anar el dia:
Vam decidir anar al sector de les Esposes perque és un lloc tranquil i les vies són de grau baix, és a dir que són perfectes per a nosaltres, a més a més és una zona que està molt ben equipada!!
Aquest cop hem provat de fer (i ens han sortit) tres vies: Yo vivo en la carretera IV+, Mega masters de l'Univers V i per acabar Doricta V+.
Va ser un dia tranquil que és el que buscàvem per poder sortir de la rutina de cada dia, cosa que s'agraeix molt, aquets moment de pau són màgics, amb un bon entrepà menjat amb tranquil·litat fa miracles!!
De les 12 vies que hi han en aquest sector, ja en tenim 6 de fetes, això vol dir que hi haurem de tornar!!
 
Esbaiola't | TNB