Subscribe News Feed Subscribe Comments

El Mirador

Aquest dimarts, com acustuma a ser habitual, hem quedat amb el Roger per anar a fer una mica de corda. 

Com que l'hora de sortida no estava molt clara i al final hem sortit a migdia, hem decidit anar a Calders. Avui hem anat al Sector del Mirador, ja que l'Uri estava equipant una via i així ens hem trobat. 

El sector està just a sota del mirador de Calders; s'ha d'agafar un caminet i caminar aproximadament 10 minuts fins al sector. Es un sector que m'ha agradat bastant, vies curtes però bastant intenses, inicis a bloc amb remades una mica llargues i bloquejar bastant. En total hem fet unes 5-6 vies, anaven del 6a+ al 6c. Avui, encara que la primera via m'ha costat una mica encadenar-la (més que res, per la part psicològica que encara no esta molt desenvolupada) totes les vies que he fet les he encadenat, menys l'última que l'he provat de Tope-Rope. 

Com que l'Eli encara està ocupada per les tardes, el tema de les fotos últimament està una mica abandonat, ja que fer tantes coses alhora no va gaire bé, així que avui no em realitzat cap foto. A veure si la pròxima com a mínim tiro alguna foto al sector escollit per poder ensenyar a on hem anat. 
 
Esbaiola't | TNB