Subscribe News Feed Subscribe Comments

Aprofitant el bon dia!

Amb un dia com el d'avui, que s'ha despertat amb ganes de donar un respir i deixar que la roca no s'empapés tant d'aigua, m'han entrat ganes de sortir a donar una volta i així poder escalar una mica.

No sabia a on anar, si a Savassona o a Fusimanya. Com que no anava molt bé de temps m'he quedat a Savassona. Tot i que fa un parell de dies que no plou, la roca estava una mica humida i en segons quins llocs els blocs estaven bastant malament.

El primer lloc que he anat ha sigut a les Bessones, on he estat fent la Trave fàcil 6a+, La Lluna 6a+, aquesta última la sortida és recta i jo he fet la mateixa que la Trave fàcil per por de caure (el problema d'anar-hi sol, que no hi ha ningú per aturar-te).

Tot seguit he anat a La Pedra del Foc, aquí he estat provant unes quantes sortides i la trave però aquest bloc està molt malament, tant per l'humitat que hi ha, com per el fang que s'ha acumulat on has de colocar el peus. Ha sigut una llàstima perquè el bloc és petit, però m'ha agradat bastant, hi hauré de tornar quan faci uns quants dies que no plou.

Per últim, com que el sol ja començava a desaparèixer, he anat al Dau; ja que és el bloc que està més exposat al sol i encara es deixa escalar una mica bé. Aproximadament eren les 17:50, quan he vist una persona que s'acostava cap a mi, i qui havia de ser....?! Doncs el Roger que estava a Fussimanya i passant ha vist la furgoneta i ha vingut a treure el cap. Una llàstima de no veure el missatge que m'havia deixat al mòvil, perquè sempre es fan més coses amb l'opinió d'una altra persona. Hem estat provant una sortida del Dau que està graduada amb un 6a, els dos l'hem tret.

Les graduacions de les vies estan tretes del llibre Buldertopo España.

Quan estigui enllestit el vídeo ja el penjarem.

 
Esbaiola't | TNB